Maatwerk

Treffer Academy is onderdeel van Treffer Uitzendbureau. Net als het uitzendbureau staat onze Academy voor een persoonlijke service, kwaliteit en maatwerk!

Wil je graag een cursus volgen die niet op de website staat? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben verschillende trainers in ons netwerk die ook 1-op-1 coachen in verschillende situaties.

(Team)cursus voor bedrijven

Wil jij een cursus met het gehele team volgen? Voor bedrijven kunnen wij (team)cursussen organiseren voor een groter aantal dan op de website staat. Neem hiervoor contact met ons op. Aan de hand van jullie wensen kunnen we een op maat gemaakte offerte opstellen.

Maatschappelijk betrokken

Treffer Academy heeft een certificaat ontvangen voor “Betrokken Werkgeverschap”. Deze is aan ons uitgereikt doordat we bijdragen aan de financiële toekomst van werknemers!

Academy Voucher

Werk jij voor Treffer Uitzendbureau en heb je een Academy Voucher? Meld je dan aan voor een cursus/module naar keuze en noteer bij de opmerkingen dat je een voucher hebt!

Meer informatie over de Academy Voucher kun je opvragen door contact op te nemen via leren@treffer.nl.

Offerte aanvragen

Wil je graag een cursus volgen die niet op de website staat? Neem dan contact met ons op, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden. Wij hebben verschillende trainers in ons netwerk die ook 1-op-1 coachen in verschillende situaties.Doordeweeks (van 8u tot 16u)WeekendGeen voorkeurAnders, zie opmerkingen